Poručivanje

Poručivanje na našem sajtu je brzo, veoma lako i jednostavno. Odaberete artikle, stavite u korpu, popunite podatne za naplatu i pošalete nam Vašu porudžbenicu. Da bi ste poslali porudžbenicu nije neophodno da budete registrovani, već je potrebno da samo  unesete obavezna polja u delu "Podaci za naplatu" nakon što se odlučite za kupovinu i potvrdite količine koje se nalaze u e-korpi. Naša preporuka je da kreirate nalog i kupovinu obavite registrovani  jer svakako ćete imati uvid u istoriju kupovina kao i mnoge druge prednosti.

Obavezno pročitajte "Opšte uslove poslovanja na daljinu".
Opšti uslovi poslovanja na daljinu su sastavni deo informacija koje je neophodno da znate.
 
Isporuka
Po prijemu vaše porudžbine, naš zaposleni će vas pozvati kako bi potvrdili narudžbu i kako bi vas informisao o vremenu isporuke. Porudžbine obrađujemo u roku od 2 radna dana.
 
Troškovi dostave
Pored cene koštanja naručenog artikla plaćate i troškove dostave. Troškovi dostave su određeni težinom pošiljke i istaknuti su u okviru cenovnika troškova dostave niže.
*Ovaj sajt je namenjen samo za fizička lica.
 
Način plaćanja
 
Uplatom na račun * - Na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke putem opšte uplatnice, uz navođenje odgovarajućeg poziva na broj koji ćete dobiti prilikom naručivanja. Kako biste naručene proizvode dobili u naznačenom roku, potrebno je da nakon kreiranja narudžbenice plaćanje putem opšte uplatnice izvršite u roku od 48h.
Platnom karticom * (Visa, MasterCard, Maestro) - tokom procesa naručivanja bićete automatski preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd koja vrši procesuiranje kartica na Internetu. Nakon unosa potrebnih podataka banka vrši proveru Vaše kartice i raspoloživosti sredstava na računu. O statusu plaćanja bićete obavešteni putem e-maila.
Plaćanje pouzećem - plaćanje vršite u trenutku isporuke (preuzimanja) proizvoda. Plaćanje je potrebno da izvršite u gotovini.
Pre nego Vam proizvodi budu isporučeni bićete kontaktirani od strane našeg zaposlenog radi potvrde porudžbine.
 
* Porudžbina će biti poslata po registrovanoj uplati.
 
 
Preuzimanje paketa
U zavisnosti od mesta stanovanja pošiljka će vam stići u roku od 1 do 2 dana od slanja. Kuriri „D express“ tokom celog dana vrše isporuku. Svaka isporuka se pokušava dva puta, ukoliko prvi put niste na adresi. Molimo vas da budete dostupni na broj mobilnog telefona koji ste dostavili. Prilikom preuzimanja paketa potrebno je pregledati paket da slučajno nije oštećen u transportu. Ukoliko je transportna kutija oštećena ili sumnjate da je sadržina polomljena odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na telefon 037/310-15-70 ili na mail: office@matejic.rs
 
Ograničenje isporuke robe

Isporuka se vrši isključivo na teritoriji Republike Srbije. Ukoliko Vaša porudžbina sadrži specifičnu robu, odnosno zahteve isporuke, nakon poručivanja kontaktiraće Vas neko od naših prodavaca kako bismo dogovorili uslove i način preuzimanja robe.
 
Cenovnik troškova dostave:
 
Troškovi dostave po paketu preko brze pošte Daily Express sa otkupom, SMS obaveštenjem i PDV-om iznose 429,32 RSD (za standradne pakete dimenzija 80x80 cm i do 15 kg težine).
Ukoliko plaćate karticom, troškovi dostave iznose 332,72 RSD.
Paketi van standardnih dimenzija se naplaćuju po većoj tarifi nakon što kurir brze pošte utvrdi gabarite pošiljke.
Svaki dodatni paket se naplaćuje dodatnih 285,20 RSD.
 
Sve troškove dostave plaća kupac.
Trgovina Matejić doo nije odgovorna ukoliko Daily Express kurir drugačije naplati troškove transporta od navedenih na ovoj stranici.
 


Potvrda porudžbine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Potvrda porudžbine