Reklamacija i raskid ugovoraU slučaju uočenih nepravilnosti nakon prijema pošiljke možete izvršiti reklamaciju (prigovor) poručenih proizvoda. Reklamaciju ćete izvršiti tako što ćete nam poslati Obrazac reklamacije na mail e-poverenik@matejic.rs sa naznakom "Reklamacija". U cilju rešavanja Vaše reklamacije (prigovora) potrebno je da pošaljete račun i/ili slip kurira kao potvrdu o kupovini proizvoda, uz dostavljanje fotografija proizvoda koji reklamirate. Nakon prijema e-maila Vašeg zahteva obratiće Vam se služba servisa radi daljeg sprovođenja reklamacije.

U slučaju odustanka od kupovine u roku od 14 (četrnaest) dana od dana prijema robe, potrebno je da popunite Obrazac za raskid ugovora i da zajedno sa Zahtevom za povraćaj novca pošaljete na e-poverenik@matejic.rs sa naznakom "Raskid ugovora". Vraćanje poručenih proizvoda na adresu dogovorenu sa Trgovinom Matejić d.o.o. dužni ste da vršite o svom trošku što je moguće pre, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana slanja Obrasca o odustanku. Moguće je vratiti samo proizvode koji su neoštećeni i nekorišćeni. Trgovina Matejić d.o.o. je dužna da vrati Kupcu celokupan iznos koji je plaćen, što je moguće pre nakon što se ustanovi da je roba u potpunosti ispravna, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana prijema robe nazad.

Kupac može poništiti porudžbinu putem linka u email-u koji dobija kao potvrdu da je naš servis primio porudžbinu. Porudžbina može biti poništena sve do trenutka kada kupac dobije novi email sa potvrdom da je pošiljka poslata.

Kao prodavac dužni smo da potrošaču izdamo pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdimo prijem reklamacije, odnosno saopštimo broj pod kojim je ista zavedena u našoj evidenciji primljenih reklamacija.Potvrda porudžbine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Potvrda porudžbine