O nama


Trgovina Matejić d.o.o.

je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom rasvetnih tela i električne opreme već 30 godina. Poslovanje se obavlja u skladu sa uspostavljenim menadžmentom kvaliteta ISO 9001:2015 zbog kojeg se svrstava u red preduzeća koja posluju po najvišim međunarodnim standardima. Dosadašnje iskustvo pokazalo je da primena komponenti i materijala visokih kvaliteta, praćenje trendova u tehnologiji i dizajna, i razvijanje poslovne filozofije sa stanovišta interesa klijenata, donose kvalitet koji ima potvrdu od strane tržišta, što i formalno pokazuju potvrde o usaglašenosti prema internacionalnim sertifikatima standarda o kvalitetu.

Trgovina Matejić d.o.o. vodi računa o sugestijama i kritičkim primedbama svojih klijenata u nastojanju da saradnju podigne na najviši mogući nivo. Cilj Trgovine Matejić d.o.o. je da ovaj trend zadrži i unapredi, da se kao i uvek uvrsti što različitiji asortiman proizvoda u prodaju, koji se kontinuirano širi svake godine prema savremenim aktuelnim trendovima, dalekosežno uzimajući u obzir zahteve tržišta.

Trgovina Matejić d.o.o. se nalazi u Kruševcu, u centralnoj Srbiji i raspolaže modernim poslovnim i magacinskim prostorom u kojem se nalaze velike zalihe različitog asortimana proizvoda kako bi u svakom trenutku i na vreme mogla da odgovori na zahteve svojih cenjenih klijenata, pored savremenog shvatanja logistike, komunikacije i usluga. Lokacija Trgovine Matejić d.o.o. u centralnom delu Srbije omogućuje olakšanu i brzu dostavu robe do kupaca.

Misija Trgovine Matejić d.o.o. je da proizvode u asortiman uvršćuje prema zahtevima i željama klijenata. Nastoji da svakim novim korakom nudi mogućnosti za buduća poboljšanja u saradnji sa klijentima. Vodi računa da zadovolji interese između zaposlenih, poslovnih partnera i društvenog okruženja. Vizija je razvijanje firme u pravcu ponude najboljih proizvoda po povoljnim uslovima i to sve na jednom mestu. Svesni činjenice da uspeh kompanije leži u ljudima, poklanja se velika pažnja izboru kvalitetnih kadrova jer je velika vrednost ljudski kadar. Tim komercijalista zaposlenih u Trgovini Matejić d.o.o. će Vam uvek biti na usluzi davanjem predloga sa najsavremenijim rešenjima za osvetljenje objekata, izradom najoptimalnije ponude prema postojećem rešenju, kao i najbržim davanjem tehničkih informacija vezanih za prodajni asortiman.

 

Maloprodaja

Robna kuća

ELEKTRIKA                       

Birčaninova br.1

37000 Kruševac

Mob: +381 63 617 789

Tel: +381 37 35 43 755

Fax: +381 37 35 00 275

 Potvrda porudžbine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Potvrda porudžbine