Šifra artikla: 62051

M781 2x15W lampa za uništavanje štetnih insekata, antiinsekt lampa Mitea Lighting

Karakteristike proizvoda

Šifra:62051

Brend:MITEA Lighting

Barkod:8606012234017

Osnovno pakovanje:6.00 kom

Artikal:Lampa za uništavanje štetnih insekata

Boja:Belo-crna

Radni napon:230V

Snaga (procenjena):30W

Energetska efikasnost:B

Izvor svetla:2 x T8 G13 15W

Sij. uključene uz proizvo.:T8 fluo cevi

IP zaštita:IP20

Materijal:ABS (Akrilonitril butadien stiren)

Materijal:Aluminijum (Al)

Stepen električne zaštit.:I klasa

Prekidač:ON-OFF

Dužina kabla:1m

Napon rešetke:DC 1800V

Područje delovanja:60 m²


MP cena:3.331,90 RSD

Ušteda:302,90 RSD

Cena:3.029,00 RSD

*PDV je uračunat u cenu
Cena je izražena po komadu.

Naruči:


Na stanju

Rok isporuke: 2 dana


Opis proizvoda

Dimenzije: L405 x W162 X H56 mm

Dužina lanca: 600 mm

 

Ova lampa je specijalno napravljena za uništavanje letećih štetnih insekata.
Fluo cevi emituju specijalnu boju svetlosti koja privlači insekte na visokonaponsku rešetku i automatski ih uništavaju! Lampa poseduje pokretnu prihvatnu posudu u kojoj se skupljaju uništeni insekti nakon što ih visokonaponska rešetka sprži.

Jedino je UV-A svetlost koju ova lampa emituje bezopasna i bezbedna po ljude i životinje!

Idealna je za dnevne i spavaće sobe, kuhinje, hotele, restorane, hodnike, prodavnice hrane, mesare, i ostala okruženja gde se mogu javljati leteći insekti.

NAPOMENE: Obratite pažnju da ne bude vode na visokonaponskoj rešetki. Lampa je isključivo namenjena za upotrebu u zatvorenim prostorijama i ne sme se koristiti u spoljnim uslovima, kao ni u štalama, ambarima i sličnim lokacijama. Nije predviđeno da ovaj proizvod koriste deca, osobe sa umanjenim fizičkim, senzornim ili psihičkim sposobnostima. Ne ostavljati uključen proizvod bez nadzora. Ukoliko duže vreme ne koristite proizvod, isključite iz struje. Ne dodirujte metalnim predmetima visokonaponsku rešetku. Ukoliko primetite bilokakvu nepravilnost u toku rada, odmah isključite uređaj i obratite se stručnom licu.Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Trgovina Matejić d.o.o. maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Cene možemo menjati bez prethodne najave.
Potvrda porudžbine

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Potvrda porudžbine